Kadınlar sever diye yazdım, erkekler de sevdiceğim.

26.11.14

Gidelim


Gel gidelim buradan. Kenarında deniz olan bir eve. Küçük odaların birleşmesinden oluşsun ev ama perdesiz camları yere değsin. Bir de salondan kumsala açılan, camdan kapısı olsun. İçeri girerken, ayaklarımızdan kumlar dökülsün parke...ye. Renkli bez şezlongları olsun kumsalında. Biz yatıp kitap okurken, şezlongdan sarkan elimi yalasın kocaman köpeğimiz.

Sonra kalkıp biraz yürüyelim sahilde; sen, ben ve koca köpek.

Hiçbir zaman pembe panjurlarımız olmasın. Perdesiz camlarımız hep açık kalsın.

Bembeyaz çarşaflı, battal boy bir yatağımız olsun. İstediğimiz zaman sarılıp, istemediğimiz zaman çapraz yatabileceğimiz kadar battal bir yatak.

Verandasında çimler, çimlerin üzerinde beyaz minik sandalyeler olsun. Sandalyeleri benim boyuma göre aldık diye her gün kızdığın…

Gel gidelim buradan. Turkuazın deniz olduğu bir yere. Hep sevdiğimiz şarkıların çalacağı, plaklarını biriktirebileceğin bir eve.

Omlet ve kızarmış ekmek kokusuyla uyandığımız sabahlara gidelim.

Gel gidelim buralardan, gidemiyorsak da bir çay demle de içelim.

 

2 yorum:

  1. ismim doruk yaşım 28 muğlalıyım.lisans mezunuyum.benim gibi kültürlü batılı bayanlarla biraz sohbet biraz aşk biraz sex konuşmak için buradayım.ses tonu önemli benim için.burada ne işin var derseniz sex sohbeti gerçekte yapmak kadar zevkli çünkü.yapışkan rahatsız eden tip değilim.arama derseniz bilinki asla aramam.18 ile 30 yaş arası tercihimdir.telefonum 0551 189 49 51 özele açık.watsap olursa daha iyi olur.skype da görüntülü de harika olur adresim doruk69_52@hotmail.com ASLA ERKEKLER VE GAYLAR ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil