Kadınlar sever diye yazdım, erkekler de sevdiceğim.

24.10.14

Rimelim Akmasın Diye Aşık Olmuyorum



Sonunda boka batacağımızı bildiğimiz bir organizasyona neden balıklama daldığımızı hiç anlamış değilim. Artık gözümüz mü kör oluyor, kulaklarımız mı sağır bilmem de sonuçta ağlamaktan içimizin çömeldiği kesin.

Ne zaman aşık olsam hep hüsran! Mucizelerle başlıyor önce hikaye ama sonuna hep bir trajedi yapıştırıyor hayat. Prense de atına da kafa atmak üzereyim! Hayır;  prensin gelip, beni öpüp uyandırması için uyuyor taklidi yapıyor da değilim zaten. İlle de bayıl da bir öpüp uyandırayım diye peşimde dolanıyorlar önce, sonra bir bakmışsın prens arazi olmuş!

Madem ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorsun küçük prens, beni tavlamak için neden amuda kalktın o zaman? Rapunzel’in kulesine tırmandıktan sonra, baktın iş ciddiye binecek “Pardon abla yanlış gelmişim” denir mi?

Bilmediğiniz şu ki; kadınlar baloya gider gibi hazırlanır yeni aşka; önce fondötenle geçmişten kalan izlerini kapatır. Sonra üzerine yeni savaş boyalarını sürerler, biraz far, biraz allık, kırmızı bir ruj... ve anca emin olduklarında çıkarlar evden. Bu kadar hazırlıktan sonra, bırakıp giderseniz ağlar o kadın, rimeli akar ve bütün makyajı bozulur. İşte bu yüzden, rimelim akmasın diye artık aşık olmak istemiyorum.

Bir gün tekrar, gerçekten prensin bana aşık olduğuna inanırsam da sevinçten bayılırım zaten. İşte o zaman prensesi öpüp uyandırabilirsiniz.

Teşekkürler.

-burcinimben-